dimecres, 20 de setembre del 2017

Benvinguda als socis i sòcies AMPA. Coneix millor l’Institut del teu fill/a

Benvolgudes famílies sòcies de l’AMPA:

Els membres de la Junta de l’AMPA de l’IES Vicent Sos Baynat volem donar-vos la benvinguda al nou curs 2017/2018, i aprofitar l’ocasió per a presentar-nos a tots vosaltres, mares i pares, que heu decidit fer-vos socis de l’AMPA per al curs 2017/2018.

Per aquest motiu, vos convidem a la:

Data: Dijous 28/09/17
Hora: 18h
Lloc: IES Sos Baynat

Us animem a acudir, serà una ocasió per conèixer-nos entre nosaltres Junta i socis/es i conèixer a l’Equip Directiu del Centre que ens acompanyarà en un recorregut per les seues  instal·lacions. L’AMPA procurarà un refrigeri per a compartir.

A fi de possibilitar l’organització, preguem ens confirmeu la vostra assistència contactant amb nosaltres per ampaiessosbaynat@gmail.com

Vos recordem que encara esteu a temps de fer-vos socis/es de l’AMPA per al curs 2017/2018. La quota anual és de 16 euros per família. L’AMPA entregarà gratuïtament a tots els seus socis l’agenda escolar de l’Institut. Per fer-vos socis/es, realitzeu la transferència o ingrés bancari i porteu el full d’inscripció i el justificant de la transferència o l’ingrés el dia de la benvinguda.


Bon curs!!

Castelló de la Plana, 21 de setembre de 2017
La Junta Directiva de l’AMPA